Univé
Online content

Wat?

Univé Noord-Holland doet meer dan verzekeren. Zo organiseren ze betekenisvolle workshops en bijeenkomsten op het gebied van voorkomen, beperken en verzekeren en gaan samenwerkingen aan met mooie partners. Denk aan: stichting Longgenoten en Alkmaar Sport. 

Waar?

Hoe?

Website, online platform

Interviewen, schrijven

Univé over Carbon

'Als je op zoek bent naar een tekstschrijver die snel reageert, prettig is in omgang, duidelijk communiceert en daarnaast óók nog eens jouw opdracht omzet in een kwalitatief goede tekst, dan is Carly voor 100% een goede keuze. Blij dat je op ons pad bent gekomen!'
Karin Groot, communicatieadviseur

 

 

Het artikel

De kunst van
teleurstelling accepteren

Of je nu een jonge, oudere, ervaren of beginnende hardloper bent, wedstrijden en evenementen zitten er voorlopig niet in. Voor ruim 800 Alkmaarders gaat de RAADHUIS Pinksterun dit jaar niet door. Het sfeervolle renspektakel in hartje Oudorp is, zoals zo veel evenementen, vanwege COVID-19 uitgesteld naar 2021. Marlou Zuurbier van organisator Alkmaar Sport vertelt over wat de coronacrisis met ze doet. En hoe ze de toekomst (voorzichtig) ziet.

“Ik werk inmiddels tien jaar bij Alkmaar Sport en wat er nu gebeurt, is voor iedereen nieuw”, vertelt projectcoördinator Marlou. Ze heeft de kinderen het huis uit gewerkt zodat ze rustig kan bellen. “De Pinksterun zou op 29 mei, de vrijdag voor het pinksterweekend plaatsvinden. Toen we hoorden dat alle grotere evenementen tot (toen nog) 1 juni werden verboden, waren we echt even lamgeslagen. Dit kan toch niet waar zijn – twee dagen ertussen?! De groepsapp ontplofte.”

12-Raadhuis-Pinksterrun

Beroerd en hoop

“Voor de (sport)evenementenbranche en heel veel andere sectoren is het beroerd dat alles stilligt. Niemand weet wanneer een hardloopwedstrijd als de Pinksterun weer mag en kan. Toch geloof ik dat Alkmaar Sport en de partijen met wie we samenwerken creatief genoeg zijn om er volgend jaar weer een feest van te maken. Dat moet gewoon mogelijk zijn!

Tot mijn vreugde zie ik dat mensen niet stoppen met sporten en allerlei manieren verzinnen om te blijven bewegen. Dat enthousiasme geeft goede moed. We hopen allemaal dat in 2021 de RAADHUIS Pinksterun ‘gewoon’ van start kan gaan. En heel misschien kunnen we met ons nieuwe concept, de Pinksterwalk – een prachtige wandeling door de Oudorperpolder – al eerder iets gaan doen.”

Meer lezen kan hier.

cc-footer

2023 © Copyright

Koelmalaan 350
unit 3.08
1812 PS Alkmaar


carly@bureaucarbon.nl