Trauma Centrum Nederland

Wat?

Samen op weg naar herstel. Oprichtster Sophie Bouwman van Trauma Centrum Nederland vindt dat zo veel mogelijk mensen zo snel mogelijk geholpen moeten worden met hun trauma. En het werkt. Op hun prachtige locatie in een voormalig klooster helpt TCN PTSS-cliënten met korte, intensieve behandelprogramma's op weg naar herstel. 

Waar?

Website

Hoe?

Ontwikkelen, interviewen, herschrijven, website bouwen (WordPress)

De website

Over ons

Met meer dan 100 medewerkers staat Trauma Centrum Nederland klaar om jou met open armen te ontvangen. Bij ons vind je psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, psychomotore therapeuten, beeldende therapeuten en lichaamsgerichte therapeuten.

Ook zijn er dag en nacht verpleegkundigen aanwezig en zorgen onze kookdames en ons hospitalityteam ervoor dat je gezond eet, dat onze prachtige locatie er verzorgd uitziet en dat je je op je gemak en veilig voelt. Iedereen die hier werkt, heeft hart voor onze cliënten.

logotcn

Waar staan wij voor?

Trauma Centrum Nederland werd opgericht in 2017. Sindsdien is ons historische pand bij Vorden een plek waar mensen hun trauma een plek kunnen geven en stap voor stap hun leven weer oppakken. Met een programma dat bij jou past, verminderen we de posttraumatische stressreactie in een korte tijd. 

Ook betrekken we je naasten bij de behandeling en zijn we gespecialiseerd in de hoofd-lijf-combinatie: wij vinden het belangrijk en noodzakelijk om lichaam en geest tegelijkertijd en gelijkwaardig behandelen.

Meer lezen kan hier.

cc-footer

2023 © Copyright

Koelmalaan 350
unit 3.08
1812 PS Alkmaar


carly@bureaucarbon.nl