Tio

Wat?

Tio. De beste hogeschool van Nederland. Een particuliere instelling met een dijk van een marketingafdeling en een hecht team, waar ik bijna drie jaar lang op interim-basis deel van uitmaakte.

Waar?
En in welke rol?

Het hoofdkantoor zit in Utrecht. Vanuit daar hield ik me bezig met een megalomaan studiegidsenproject (drie jaar op rij) voor de zes vestigingen verspreid over heel Nederland, gaf ik communicatieadvies, bemoeide ik me met interne en externe communicatie, branded content, arbeidsmarktcommunicatie, maakte ik een contentstrategie, produceerde content voor de website, interne magazines, gedrukte uitingen en zelfs wat social media.

Hoe?

  • Projectmanagement
  • Coördineren en organiseren
  • Adviseren (interne, externe en arbeidsmarktcommunicatie)
  • Interviewen
  • Schrijven
     

Ik had het geluk dat ik 1,5 jaar lang met Carly als projectmanager heb mogen samenwerken aan verschillende projecten. We hebben veel van haar geleerd, én genoten. Dus stop met zoeken! Misschien weet je het nog niet, maar ook jij hebt een beetje Carly nodig.

Femke Kurstjens
Brand Marketeer

Carly is bekwaam, ervaren en veelzijdig. Ze brengt zowel frisse energie als rust en vertrouwen een organisatie in. Inhoudelijk én emotioneel: Carly is een grote steun. Ik zou willen dat je mijn collega nog was!

Esther Mariman
Communicatieadviseur


Een studiegids

Makelaardij en Vastgoed

Denk jij graag na over hoe mensen wonen en werken? Zet je talenten dan in bij de opleiding Makelaardij en Vastgoed. Als vastgoedprofessional verdiep je je in de waarde van huizen, emotionele waarde bij kopers en de steeds weer wisselende marktwaarde. Zet je sociale skills in en verbind verschillende partijen op de dynamische woon- en vastgoedmarkt.

Met jouw ondernemende mindset, scherpe blik en expertise maak jij het verschil. Ga voor een gouden toekomst als bijvoorbeeld makelaar, project-ontwikkelaar of vastgoedbeheerder.

Waardevol diploma
Met Tio’s opleiding Makelaardij en Vastgoed ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat bekend om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids hbo.

Meer lezen over Tio? Kan hier

cover_hbo_NL
cc-footer

2023 © Copyright

Koelmalaan 350
unit 3.08
1812 PS Alkmaar


carly@bureaucarbon.nl