TAQA
Theater
De Vest

Wat?

Theater De Vest én De Grote Kerk. Een belangrijke, culturele en dynamische organisatie die een podium geeft aan muziek, cabaret, musical, toneel, opera en theaterconcerten. En dan ook nog eens gecombineerd met vrij toegankelijke extra’s, zoals inleidingen, nagesprekken, workshops of meet & greets.

Waar?
En in welke rol?

In Alkmaar. In mijn geboortestad houd ik me bezig met (on)gevraagd communicatieadvies, coördineer en schrijf ik mee met verschillende uitingen. Bijvoorbeeld gedrukte (theater)programma's, corporate magazines voor de Grote Kerk, webteksten en brochureteksten.

Hoe?

  • Adviseren (interne en externe communicatie)
  • Projectmanagement
  • Interviewen
  • Schrijven

Carly is  zeer betrouwbaar, effectief en creatief. Ze werkt volgens planning en staat open voor nieuwe invalshoeken!

the-c-favicon


Elianne van Diepen

Teamleider Marketing

 


Program 20/21

Theater- en concertprogramma

Wij zijn één familie. Wij zijn TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar, aangenaam! Binnen en buiten de muren van onze opvallende gebouwen verrassen we je met de mooiste toneel-, dans-, cabaret- en allerlei andere voorstellingen en exposities. 

Wij maken van gewone dagen bijzondere belevenissen. Voor alle inwoners van Alkmaar en uit de wijde omgeving. Samen vormen we het culturele hart van de stad. De deur staat altijd open.

Combinatie_Logo_Paars_CMYK

Theater De Vest verrast! Met een prettige ambiance en een sterke programmering in en buiten het theatergebouw, is het dé plek in Alkmaar om uit je dag te stappen.

cc-footer

2023 © Copyright

Koelmalaan 350
unit 3.08
1812 PS Alkmaar


carly@bureaucarbon.nl